Uudised

Esimesed klassid külastasid Halinga piimafarmi Piimajõe ja osaühingut Hellar ja Pojad 17. märts Lea Tali


Esimesed klassid käisid õppereisil Piimajõe farmis ja kõrsikutehases. Piimajõe farm pole mitte ainult suur lüpsifarm, vaid ka laste jaoks põnev külastus koht. Õpilased said avastada, kuidas lehmad elavad ja kuidas piim tootmiseni jõuab. Farmil on kolm suurlauta - Peking, Pariis ja Moskva. See oli suurepärane võimalus õppida põllumajandusest ja loomade eest hoolitsemisest ning veeta põnev päev.

Lisaks pärast farmikülastust suunduti Pärnu-Jaagupisse, kus sai nautida Eesti ainsa tootja, osaühingu Hellar ja Pojad valmistatud nostalgiahõngulisi magusaid kõrsikuid. Kõrsikutsehhi külastamine õpilastega oli põnev ja hariv kogemus. Õpilased said näha, kuidas valmivad traditsioonilised Eesti kõrsikud ning tutvuda selle ajaloolise küpsetamisprotsessiga. Külastuse käigus said õpilased näha, kuidas kõrsikud valmivad algusest lõpuni. Kogu see elamus muutis kõrsikutsehhi külastamise meeldejäävaks ja harivaks elamuseks lastele.

Esimesed klassid käisid õppereisil Piimajõe farmis ja kõrsikutehases. Piimajõe farm pole mitte ainult suur lüpsifarm, vaid ka laste jaoks põnev külastus koht. Õpilased said avastada, kuidas lehmad elavad ja kuidas piim tootmiseni jõuab. Farmil on kolm suurlauta - Peking, Pariis ja Moskva. See oli suurepärane võimalus õppida põllumajandusest ja loomade eest hoolitsemisest ning veeta põnev päev.

Lisaks pärast farmikülastust suunduti Pärnu-Jaagupisse, kus sai nautida Eesti ainsa tootja, osaühingu Hellar ja Pojad valmistatud nostalgiahõngulisi magusaid kõrsikuid. Kõrsikutsehhi külastamine õpilastega oli põnev ja hariv kogemus. Õpilased said näha, kuidas valmivad traditsioonilised Eesti kõrsikud ning tutvuda selle ajaloolise küpsetamisprotsessiga. Külastuse käigus said õpilased näha, kuidas kõrsikud valmivad algusest lõpuni. Kogu see elamus muutis kõrsikutsehhi külastamise meeldejäävaks ja harivaks elamuseks lastele.