Koolielu

Toitlustamine


 

ESMASPÄEV 20.03

HOMMIKUPUDER

Hommikupuder keedisega 200/30

KOOLILÕUNA

Hakklihakaste, kartulipuder 150/250

Õun

 

Maitsestatud peedisalat 70

 

Rukkileib, sepik 40/40

LISAEINE

Piima nuudlisupp, võileib suitsuvorstiga

 

TEISIPÄEV 21.03

HOMMIKUPUDER

Hommikupuder keedisega 200/30

KOOLILÕUNA

Seljanka, hapukoor 250/30

 

Vaarika-mannavaht piimaga 100/150

 

Rukkileib, sepik 40/40

LISAEINE

Riisi-makrasalat 200

 

KOLMAPÄEV 22.03

HOMMIKUPUDER

Hommikupuder keedisega 200/30

KOOLILÕUNA

Ahjukana köögivilja ja riisiga 100/200

 

Külm koorekaste 70

 

Rukkileib, sepik 40/40

LISAEINE

Pelmeenisupp herne ja ubadega 250

 

NELJAPÄEV  23.03

HOMMIKUPUDER

Hommikupuder keedisega 200/30

KOOLILÕUNA

Värskekapsasupp lihaga, hapukoor 250/30

 

Kissell kohupiimaga 100/100

 

Rukkileib, sepik  40/40

LISAEINE

Frikadellikaste tatraga 150/200

 

REEDE  24.03

HOMMIKUPUDER

Hommikupuder keedisega 200/30

KOOLILÕUNA

Pilaff sealihaga, hapukoor 300/30

 

Maitsestatud kurgisalt 70

 

Melon

 

Rukkileib, sepik 40/40

LISAEINE

Pannkoogid keedisega

KOOLIPIIM

Piim, keefir 3,5%, maitsevesi laual saadaval

KOOLIPUUVILI

Esmaspäev – tomat, kolmapäev - kurk

 

ESMASPÄEV 20.03

HOMMIKUPUDER

Hommikupuder keedisega 200/30

KOOLILÕUNA

Hakklihakaste, kartulipuder 150/250

Õun

 

Maitsestatud peedisalat 70

 

Rukkileib, sepik 40/40

LISAEINE

Piima nuudlisupp, võileib suitsuvorstiga

 

TEISIPÄEV 21.03

HOMMIKUPUDER

Hommikupuder keedisega 200/30

KOOLILÕUNA

Seljanka, hapukoor 250/30

 

Vaarika-mannavaht piimaga 100/150

 

Rukkileib, sepik 40/40

LISAEINE

Riisi-makrasalat 200

 

KOLMAPÄEV 22.03

HOMMIKUPUDER

Hommikupuder keedisega 200/30

KOOLILÕUNA

Ahjukana köögivilja ja riisiga 100/200

 

Külm koorekaste 70

 

Rukkileib, sepik 40/40

LISAEINE

Pelmeenisupp herne ja ubadega 250

 

NELJAPÄEV  23.03

HOMMIKUPUDER

Hommikupuder keedisega 200/30

KOOLILÕUNA

Värskekapsasupp lihaga, hapukoor 250/30

 

Kissell kohupiimaga 100/100

 

Rukkileib, sepik  40/40

LISAEINE

Frikadellikaste tatraga 150/200

 

REEDE  24.03

HOMMIKUPUDER

Hommikupuder keedisega 200/30

KOOLILÕUNA

Pilaff sealihaga, hapukoor 300/30

 

Maitsestatud kurgisalt 70

 

Melon

 

Rukkileib, sepik 40/40

LISAEINE

Pannkoogid keedisega

KOOLIPIIM

Piim, keefir 3,5%, maitsevesi laual saadaval

KOOLIPUUVILI

Esmaspäev – tomat, kolmapäev - kurk